lauantai 20. maaliskuuta 2021

Kaikkimullehetinyt

Oon tosi kärsimätön ja olisi ihanaa kun kaikki tapahtuisi heti. Se on pahinta toipumisen tässä vaiheessa.

Nyt kun ei enää pelaa, pää toimii suhteellisen normaalisti. Kamalinta on se ettei näitä riippuvuuden seurauksia saa korjattua yhtä nopeasti kuin omaa henkistä oloa.

Maksan paria luottoa/osamaksua joita en aio päästää ulosottoon. Tää rahojen vähyys on piinallista, tekisi mieli tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä ja nauttia velan pienenemisestä. Tätä tunnetta en saa ulosoton kanssa, summa kun ei lyhene.

Pienempää luottoa olen operoinut tänä vuonna enemmän. Olen saanut jokusessa kuukaudessa maksettua melkein 600e. Jäljellä enää 140e, taidan saada tämän nollaan ensi palkkapäivänä. Toki se tekee ison loven kuukausibudjettiin mutta en malta odottaa sitä fiilistä. Vihdoin saldona 0e! Olen maksanut ylimääräistä aina kun olen pystynyt, vaikka edes 10e. Olen myynyt tarpeetonta tavaraa ja vaatetta lyhennyksiä varten. Helposti tuo 600e ei ole lyhentynyt mutta hitsi vie miten hyvältä tuntuu vihdoin toimia oikein näissä asioissa. 

Isompi luotto onkin sitten tiukemmassa. Vielä 9000e maksettavaa. Onneks pian saan lisää maksukykyä kun saan pienemmän luoton pois. Halu maksaa on suuri, kyky pienempi. Se tuskastuttaa mutta tiedän, että joku päivä sekin on nollassa. Menee toki vuosia mutta teen kyllä kaikkeni asian eteen.

On ollut hienoa huomata, että ymmärrys rahaa kohtaan on alkanut normalisoitua. Ennen se oli vain pelimerkkejä. Ei sitä pitänyt rahana tai tajunnut ottavansa rahaa lainaksi. Kaikki oli vain pelimerkkejä, voitoilla ne kuittaantuu kuitenkin. Nyt ymmärtää paremmin rahanarvoa ja osaa arvostaa sitä. Tästä on hyvä jatkaa lyhennysten tekemistä, leuka pystyssä kohti parempaa tulevaisuutta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti