lauantai 13. kesäkuuta 2020

Tarkoituksen pohdintaa osa 2857392947

Kuten otsikosta voi päätellä, tämän kaiken tarkoitus pyörii mielessä aika usein. Täysin tämän tarkoitusta ei voi ymmärtää, ainakaan vielä. Mutta olen kyllä kokenut jo oivalluksia.

Elin jo ennen peliongelmaa aika tuhlaavaista ja jollain tavalla pinnallista elämää. En ole koskaan katsonut toisissa ihmisissä pintaa tai arvostellut. Lähinnä yritin pönkittää omaa elämääni ostamalla kaikkea uutta ja mielellään vähän merkkituotteita. Jos edes näyttäisin varakkaammalta. Saatoin myös mielessäni tuomita ihmiset jotka olivat pilanneet raha-asiansa. Vaikkei omatkaan asiat ole koskaan olleet täysin tasapainossa.

Uskon, että tällä kaikella on ollut tarkoitus palauttaa tämä tyttö maan pinnalle. Aika karulla tavalla joo, silti uskon tähän vahvasti. Tuntuu etten ole ennen oikein tiennyt kuka olen. Jospa tämän kaiken tarkoitus on auttaa vihdoin löytämään itsensä. Ehkä opin vastuulliseksi rahan kanssa ja opin arvostamaan pieniä asioita.

Onnea ei voi mitata rahassa. Sen olen nyt alkanut oppimaan, ennen se meinasi olla onnen mittari. Jos tämä kaikki päättyy vielä joskus hyvin ja opin nämä uudet asiat, ehkä tämä tie ei ole ollut turha.

Toivon todella paljon, että voin auttaa toisia riippuvaisia tulevaisuudessa. Tulisiko siitä kenties ammatti, olisinko kokemusasiantuntija vai jatkanko vertaistuen antamista blogin ja somen kautta? Minulle kelpaa mikä vaan tai vaikka kaikki vaihtoehdot! Niin suuri palo tähän aiheeseen on syttynyt. Haluan viedä tätä riippuvuutta ihmisten tietouteen ja auttaa muita. Kertoa oman tarinani ja näyttää, että minäkin selvisin. Kuka tahansa voi selvitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti