perjantai 22. toukokuuta 2020

Voittajafiilis

Viime aikoina olo on kohentunut todella paljon. Olen alkanut tuntemaan jopa sisäistä rauhaa elämäntilanteeni kanssa. Iltaisin mieleen saattaa hiipiä ikävät ajatukset pyöriteltäväksi mutta pääsääntöisesti olo on hyvä. Olen hyväksynyt paljon asioita tämän riippuvuuden ja velkojen tiimoilta. Toki on vielä asioita joita täytyy työstää.

Suurin ilon aihe tänään on se, että sain maksettua ne velat joista puhuin viime postauksessa. Tiukkaa teki mutta sain rahat kokoon ja nyt olo on tietyllä tavalla vapaa. Velkaa on ja huolia on mutta yksi tavoite on nyt täytetty. Pikkuvelat maksettu ja voin siirtyä niiden osalta elämässä eteenpäin.

Pelaamattomuus on tällä hetkellä todella upeaa. Himoja ei ole ollut, päinvastoin. Pelaaminen tuntuu tällä hetkellä todella vastenmieliseltä ajatukselta. En tietenkään oleta toipuneeni, siihen on vielä pitkä tie. Mutta suunta on oikea ja ajatukset kohdallaan!

A-klinikalla harjoittelimme tällä viikolla taas mindfulnessia. Aiheena oli hyväksyntä. Sitä tässä kyllä todella kaipaa ja tarvitsee. Oma hyväksyntä ja armollisuus on tärkeää. Ja vaikeaa. Mutta onneksi sitä voi harjoitella. Jonain päivänä sisäinen rauha ehkä saapuu jäädäkseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti