torstai 14. toukokuuta 2020

Rahan normalisointi

Olen aiemminkin puhunut blogissa rahanarvon muuttuneen peliriippuvuuden myötä. Mitkään normaalit summat eivät tunnu miltään. Jos tilillä on vaikkapa 300e, se tuntuu todella vähältä. Eihän sillä saa yhtään mitään! Vaikka saahan sillä, paljon kaikkea.

Pelaamisesta on nyt viikko. Koska pääsy peleihin on estetty, aivotkin saavat kunnolla levätä. Olen siis jaksanut iloita pitkästä aikaa rahasta normaalilla tavalla.

Olen myynyt tarpeetonta tavaraa ja saanut siten muutamia kymppejä. Kävin kaupassa niin, että tililläni oli 21euroa. Pelimaailmassa tuo summa on järkyttävän vähän. Mutta tällä kauppareissulla sain sillä kaiken mitä menin hakemaan ja vähän ylimääräistäkin. Tilille vielä jäikin jokunen euro. Olen aika ylpeä tästä, pitkästä aikaa pienikin summa tuntui paljolta.

Onnistuin myös tekemään muutaman kirppislöydön itselleni pitkästä aikaa. Tuntui tosi hyvältä kun sai pientä piristystä uusien vaatteiden muodossa ja pystyin maksamaan ne! Omalta tililtä, omalla rahalla! Uskomatonta.

Tästä se matka alkaa, kohti normaalia elämää. En malta odottaa seuraavaa palkkaa, ehkäpä laskujen jälkeen jäävä summa tuntuukin tällä kertaa jo ihan ookoolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti