perjantai 23. elokuuta 2019

Vannomatta paras

Oletko koskaan miettinyt miten joku voi tulla riippuvaiseksi pelaamisesta? Napin painamisesta ja kierrosten katselusta. Eihän siinä ole mitään koukuttavaa niinkuin esimerkiksi päihteissä! Niin, näin minä ajattelin, kunnes itse joudun siihen kamaluuteen sisälle.

Oletko koskaan miettinyt miten joku voi pilata taloutensa niin, että joutuu ulosottoon? Eihän ihmisen tarvitse kuin maksaa laskunsa ja vältellä niitä pikavippejä. Minä en ainakaan koskaan sorru sellaiseen! Niin, ajattelin näinkin ennenkuin jouduin siihenkin soppaan.

Vielä pari vuotta sitten olin tavallinen nuori nainen ilman suurempia ongelmia. Velkana vain talolaina. Elämä pyöri perheen, ystävien ja työn ympärillä. Maksoin laskuni aina ajallaan ja raha-asiani olivat kunnossa. Pelasin kolikkopelejä silloin tällöin kauppareissulla. Joskus mieheni kanssa saatoimme kokeilla onneamme nettikasinolla. Kaikki oli harmitonta. Kaikki oli vielä hallinnassa.

Tänään kaikki on toisin. Enää en mieti miten joku voi tulla riippuvaiseksi. Tai velkaantua. Nyt tiedän.

Tässä blogissa aion kertoa miten kaikki alkoi. Miten kaikki jatkui. Toivottavasti tulen myös kertomaan miten kaikki päättyy. Ehkä vielä joku päivä voin todeta, että ohi on. Ja silloin voin todeta oppineeni paljon, kantapään kautta tietenkin. Ehkä blogini ja mietteeni auttavat juuri sinua. Sinua, joka olet ehkä samassa tilanteessa kanssani. Ehkä joku tajuaa lopettaa ajoissa. Ehkä joku saa hyviä neuvoja. Ehkä joku saa lohdutusta ja vertaistukea.

Tervetuloa tutustumaan minun tarinaani.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti