keskiviikko 30. lokakuuta 2019

Ensimmäiset perintäkirjeet

Nyt on ensimmäiset perintäkirjeet kolahtaneet postilaatikkoon. Tästä se alkaa ! Molempiin otin yhteyttä etten pysty maksamaan mitään. Lowell lupasi siirtää eteenpäin yhden muistutuksen jälkeen. Silti he soittelevat sata kertaa päivässä. Saa siis nähdä siirtyykö tämä ensimmäinen velka milloin kohti oikeudellista perintää.

Osa velkojista on vasta lähettänyt tavallisen laskun tai ensimmäisen muistutuksen. Menee varmasti aika kauan, ennenkuin kaikki päätyy ulosottoon.

Eniten jännitän haasteisiin vastaamista. En yhtään tiedä miten se toimii ja millä tavalla muotoilen asiani. Aion siis pyytää kulujen kohtuullistamista. Osassa veloista on niin isot korot, joissain jopa lähelle 300%. En tiedä täytyykö minun osata vedota johonkin pykäliin? Vai voinko vain vastata, että pyydän kohtuullistamista todella suurien korkojen vuoksi.

Huomasin uutisista, että kuluttaja-asiamies (? olikohan oikea nimitys) suunnittelee ryhmäkannetta kahta vippifirmaa vastaan. Nämä ovat Euro24 sekä J.W.-Yhtiöt. Itselläni on toisesta luotto joten ilmoittauduin mukaan. Hyvällä tuurilla lainasta saa kaikki kulut pois. Olisi hyvä kun alkaisivat tutkimaan myös muita firmoja. Monella on ollut pitkään todella hyvänmaun vastaiset kulut ja korot! Eihän 250% vuosikoroissa ole mitään järkeä!

Raastavat ajat menossa, kamala odottaa koko ajan perintäpostia ja haasteita. Olisipa aikakone niin hyppäsin kyllä tämän vaiheen yli. Pelaamattomuus on saanut aivot kirkastumaan. Se aiheuttaa enemmän syyllisyyttä ja vihaa tilannetta kohtaan. Yritän miettiä, että pääasia on toipuminen. Pian tämä vaihe on ohi! Tsemppiä meille kaikille samassa tilanteessa oleville ❤️


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti