torstai 3. lokakuuta 2019

Pelaamisesta yksi viikko

Tasan viikko sitten pelasin tilini tyhjäksi, toivottavasti viimeistä kertaa. Mitä viikon aikana on tapahtunut ja miltä on tuntunut?

Olen ollut tietenkin rahaton. Ruokaa on kaapissa mieheni ansiosta. Mitään ylimääräistä en siis ole ostanut tai tehnyt. Viikko on lyhyt aika eikä ole ollut tarvettakaan millekään ylimääräiselle. Eilen hieman harmitti kun bensavalo syttyi eikä ollut rahaa tankata. Mutta nuo tilanteet on hyviä muistutuksia itselle. Bensarahaa olisi jos olisin tehnyt viisaampia valintoja viikko sitten!

Olen ajatellut pelaamista yllättävän vähän. Välillä se tulee mieleen pieneksi hetkeksi. Enemmän ajatuksissa pyörii velat ja taloudellinen tilanne.
Olen törmännyt hassuun ilmiöön jonka on aiheuttanut pelaamisen salailu ja peittely. Huomaan välillä meneväni "paniikkiin", että missä on avainlukulistani ettei mieheni vain näe sitä. Piilottelin usein avainlukuja koska minulla ei pitänyt olla niitä. Olin antanut lukuni miehelleni tai heittänyt roskiin, mutta hakenut uudet pankista. Mahtavaa kun enää ei tarvitse piilotella mitään!

Odotan todella paljon marraskuuta. Ensimmäinen kuukausi pitkään aikaan kun en pelaa rahojani. Ihanaa kun tietää, että ensi kuussa minulla on edes hieman käyttörahaa. Eikä se riipu siitä tuleeko voitto vai ei. On myös  ihanaa kun saan maksettua oman osuuteni asumismenoista. Se on miehellekin suuri helpotus. Hän on joutunut maksamaan viime kuukausina lähes kaiken.

Tämä kitukuukausi on hyvää aikaa miettiä asioita. Valmistautua "uuteen elämään". Elämään jossa en enää pelaa. En tee enempää velkaa. En salaile läheisiltä asioita. Elämään jossa opettelen uudelleen rahan käyttöä. Elämään jossa tutustun itseeni uudestaan.

Syksy on ihanaa aikaa ja aion nauttia siitä kaikesta huolimatta. Onneksi ulkoilu ja syksyn fiilistely eivät maksa mitään. Kynttilöitäkin löytyy pimeiden iltojen valoksi ja kaapissa on iso valikoima erilaisia teemakuja. Ja onneksi vierelläni on edelleen se oma rakas ja turvallinen mies. Muuta en tällä hetkellä tarvitse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti