tiistai 14. tammikuuta 2020

Perintäraivo feat. Lowell

Voi luoja sentään minkä vitutuksen ihminen voi saada!

Minulla on nyt mennyt neljä velkaa Lowellille perintään. Ensimmäisen kohdalla pyysin perinnän keskeytystä ja se sopi heille, velka lähti kohti oikeudellista perintää. Toisen kohdalla se ei enää onnistunutkaan. Mutta äsken.....

Kirjauduin omille sivuilleni ja pyysin kahden muun velan perinnän keskeyttämistä. Asiakaspalvelija kertoi niiden palanneen ulosotosta maksuesteen vuoksi takaisin heille, eikä niille voi tehdä keskeytyksiä tai muutakaan. Vaikka nämä velat ovat oikeasti vasta menneet perintään eivätkä todellakaan ole olleet ulosotossa! Mainitsin asiasta ja asiakaspalvelija katkaisi yhteyden toivottaen vain jatkoja. Mitä helvettiä??

En ymmärrä miten nämä saavat rellestää ihan miten sattuu?! Joko en itse ymmärrä tätä prosessia ja olen väärässä tai sitten minua viilattiin äsken linssiin. Helvetti kun ei ole ketään omaa velkaneuvojaa joka auttaisi tällä sotatantereella.

Voiko tämä oikeasti olla niin, että velat eivät edes päädy UO vaan seikkailevat missä sattuu valehtelevien perintäfirmojen seassa? Eihän ihmiselle anneta edes mahdollisuutta selvitä veloistaan, jos niihin kerätään perintäkuluja joka välissä ja pomputellaan missä sattuu!

"Päästä velat ulosottoon". Siinä onkin neuvo joka ei näköjään kovin helpolla toteudu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti