tiistai 7. tammikuuta 2020

Höpöttelyä

Lomien ja pyhien jälkeen alkoi taas arki. Itselle se meinaa hieman yksinäisempi päiviä kun mies töissä ja vanhempi lapsi koulussa. Silloin tietenkin mielessä pyörii pelit. Onneksi ei ole rahaa eikä kyllä sitä avainlukulistaakaan.

Sain kuitenkin työrintamalla tietää, että työni jatkuvat. Pieni stressi koko ajan jatkosta mutta nyt ainakin kevät on turvattu. Jee! Hetki kotona ja keikkaa tehden, sitten taas täydet tunnit. Saa ulosottomieskin osansa.

Tuli heti parempi mieli kun on mitä odottaa. Kerkeän ennen kesää saamaan vähän enemmän rahaa reissua varten. Ja työpäivien aikana ei ehdi ajattelemaan pelejä ja muita huolia niin paljon. Toivottavasti kaikki sujuu nyt suunnitelmien mukaan!

Pohdiskelin tänään pelaamistani kahvikupposen ääressä. Oma heikkouteni on vapaa pelit, bonuskierrokset yms ylimääräiset. Niistä on onnistunut joskus saamaan isojakin voittoja, tottakai ne koukuttavat. Joskus saatan voittaa hyvän summan mutta en kotiuta. Jään metsästämään bonusta eikä sellaista välttämättä tule. Sitten huomaan hävinneeni kaiken, bonusten ja ilmaiskierrosten vuoksi. Aika katala kuvio.

Enää en odota voittavani niin paljoa, että saisin velat pois. Alkaa olemaan mahdoton tehtävä ilman lottovoittoa. Silti edelleen käy mielessä, että mitäs jos? Onneksi ne tunteet kuitenkin häviävät koko ajan enemmän. Enkä enää saa lainaa jotta voisin panostaa paljon, sekin on onni! Näillä siis mentävä eteenpäin. Uusi vuosi ja uudet kujeet, toivottavasti. 🤞

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti