torstai 26. syyskuuta 2019

Hyvin meni mutta menköön

Peli poikki-ohjelmani alkoi kaksi viikkoa sitten. Olen puhunut terapeuttini kanssa kaksi kertaa ja saanut jo uusia oivalluksia pelittömästä elämästä. Kolahti kun hän kertoi, että kohdallani puhutaan massiivisesta peliongelmasta. Olin myös tuon parin viikon ajan pelaamatta. Oloni oli todella hyvä ja onnellinen.

Terapeutti neuvoi tekemään pelaamisen mahdottomaksi. Päädyimme siihen, että paras vaihtoehto minulle olisi sopia puolisoni kanssa, että hän ottaa pankkikorttini ja nostaa minulle käteiseksi kuukauden käyttörahat. Tämä pitikin sopia puolisoni kanssa mutta...

Rahapäivä koitti enkä ollut vielä sopinut asioista mieheni kanssa. Sieltä se taas saapui, pelipiru olkapäälle. "Ajattele paljonko sinulla voisi olla rahaa kun voittaisit!" "Tuplataanpas pankkitilin saldo!" Ja sitä rataa. Tämän kuun tulot olivat aika pienet ja niiden kasvattaminen houkutti. Ja lopun voikin jo arvata.

Ihana jännitys, kupillinen kahvia ja ensimmäinen talletus. Olo oli hypnoottinen. Toinen talletus, kolmas, neljäs ja ties kuinka mones. Nyt tilin saldo on 2e. Siis kaksi euroa!!! Olen niin pettynyt itseeni etten löydä edes sanoja.

Epätoivon kynsissä itkuisin silmin yritin etsiä ratkaisua. Lainoja ei tipu enää mutta yritinpä kuitenkin. Availin sellaisille kasinoille tilejä mistä saa bonuksen ilman talletusta. Meinasin sortua jopa lähettämään tietojani Ranskaan asti, lainan toivossa.

Nyt istun sohvalla ja oloni on niin tyhjä. Maksoin onneksi joitain laskuja pois mutta mitä minä nyt teen? Ei ruokarahaa, ei bensarahaa, sovitut menot peruttava,yhteiselle tilille maksamatta tämän kuun osuus. Ja tietenkin kerrottava puolisolle. Tässä tiivistyy jälleen tämän riippuvuuden lopputulos. Joka kerta häviää kuitenkin. Mutta usko voittoon on silti suuri.

Löysin netistä sivun joka lupasi analysoida tilitietoja ja sen pohjalta alkaa auttamaan velkatilanteessa olevia. Tein huvikseni myös sen kun etsin ratkaisuja netistä. Testi analysoi minun käyttäneen viimeisen 12kuukauden aikana rahapeleihin 385 000e. (En ole ihan varma tästä analyysistä, paljon olen pelannut mutta summa kuulostaa vähän turhan isolta kuitenkin)
En tietenkään ole tuota rahaa sinänsä omistanut mutta kun olen pelannut ja voittanut ja pelannut ja voittanut, talletusten summa on kasvanut todella kovaksi. Niin suureksi etten voi edes käsittää sitä, se saa minut voimaan todella pahoin. Ja tietenkin sivuston ratkaisuehdotus minulle: "Hoida peliongelmasi."

Minulla on nyt sellainen olo ettei kukaan pysty minua auttamaan enää. Se ei toki ole totta, enhän itse ole tehnyt kaikkea mitä olisin voinut tehdä estääkseni pelaamisen. Pidin koko ajan auki pääsyn peleihin. Minun olisi pitänyt heti ohjelman alussa toteuttaa terapeutin neuvot. Uskon liikaa pelien hyvyyteen vieläkin. Tänään aion puhua miehelleni asiasta ja tehdä sellaisia ratkaisuja jotka estävät pelaamisen. Koska näin ei voi jatkua. En voi kuukaudesta toiseen elää nollabudjetilla ja muiden siivellä. Nyt täytyy enää ratkaista tulevan kuukauden kohtalo, kuinka selviän lokakuun.

Nyt olen pakannut avainluvut, korttini sekä passini lähtövalmiiksi. On aika aloittaa konkreettiset toimet asioiden hyväksi. Kauniit sanat ja lupaukset eivät auta.

Tiedän, että blogini on jo saavuttanut joitakin lukijoita. Toivottavasti saatte tästä blogista voimaa omaan taisteluunne. ♥️




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti