maanantai 16. syyskuuta 2019

Positiivisuutta

Sateisen maanantain kunniaksi ajattelin miettiä positiivisuutta. Blogin tekstit ovat keskittyneet tähän mennessä riippuvuuteen ja sen tuomiin negatiivisiin asioihin. Osana toipumista on hyvä miettiä, että mitkä asiat ovat elämässä hyvin ja mistä voi olla onnellinen.

Ensin tietenkin perheeni. Minulla on ihanat lapset, heidän kasvuaan on mahtavaa seurata. Minun pienet rakkaat❤️
Rakas mieheni. Hänen kanssaan ollaan nähty ja koettu jo paljon. Voin olla vain äärettömän kiitollinen, että on hän edelleen vierelläni. Hän tekee paljon perheemme eteen ja on paras ystäväni.
Perheeseen kuuluu myös oma perheeni. Vanhempani ja sisarukset. He tukevat ja auttavat aina. Siskoni on toinen paras ystäväni. Heistä saan olla myös todella kiitollinen.

Sitten on tietenkin ystävät. Onneksi on ihmisiä ketkä ovat säilyneet ystävinä pitkään. Jotkut ovat jääneet jo matkan varrelle, ehkä ihan syystäkin. Mutta parhaat säilyy aina! Myrskyäkin on ollut mutta niiden läpi mennään yhdessä.

Minulla on aina ollut huono itsetunto ulkonäköni ja painoni kanssa. Jostain syystä viimeisen parin vuoden aikana olen alkanut arvostamaan kehoani. Mallinmitat on kaukana mutta hyväksyn kehoni juuri tällaisena. Se on myös positiivista nykyhetkessä. Sen myötä voin nauttia vaatekaappini sisällöstä eri tavalla.

Oma koti. Täydellinen se ei ole, aina on joku paikka remontissa tai listat puuttuu. Mutta siellä on koettu paljon. Onneksi on oma koti ja oma rauha.

Sitten positiivisia ajatuksia rahasta. Onneksi pystyn tekemään töitä ja ansaita rahani. Paljon sitä ei ole mutta ihan tarpeeksi tavalliseen elämään. Taloudessa on kuitenkin kaksi työssäkäyvää aikuista. Emme me nälkää näe ja maksamme kyllä asuntolainamme ja laskumme. Pystyn myös varmasti tulevaisuudessa tekemään jotain ylimääräistäkin. Ensin vain opettelen rahan arvoa sekä uutta budjettiani.

Rakastan syksyä! Hämärtyvät illat kynttilän valossa. Lämpöiset villapaidat ja villasukat. Ihanaa aikaa.

Elämässä on paljon ihania asioita. Pelien ei saa antaa hallita ihan kaikkea. Velat eivät määritä sitä kuka olen. Täytyy elää ja nauttia vaikka elämä menikin vähän eri suuntaan mihin piti. Positiivista ja syksyistä maanantaita teillekin ketkä tämän luette 🧡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti